2017-09-07

En födelsedags till havs

003 
För två veckor sedan fyllde jag år! 27 år för att vara exakt. Känns faktiskt rätt okej att vara 27 nu, ingen ålderskris eller sånt på gång. Bodde ju fortfarande nere i Nagu på min födelsedag men var lite trött på stället och kände att något kul måste man väl få göra på sin födelsedag, så vi åkte på kryssning. Kändes som en bra idé att få spendera ett dygn med att äta och sova typ.
  002006 008

Dessutom gick Nicke och vann en uppgradering på vår hytt så vi fick bo i en svit! Det höll han hemligt för mig så jag var måttligt förvånad att stiga in i det här istället för en liten vanlig hytt.

010

Den korta kvällen spenderade vi med att äta och att drick en drink medan vi tittade på pensionärerna som dansade. Vi var rätt trött så drog oss tidigt till vår stora hytt där vi sov gott.

011 012 015

Vaknade upp i ett dimmigt Stockholm och det var himla konstigt att få dra sig i sängen istället för att stiga upp tidigt för att gå av i staden, kan knappt minnas när jag senast åkt på en ordentlig kryssning. Men det här var ju faktiskt min födelsedag så vi masade oss ur sängen och gick på skumppa frukost, och till min stora glädje fanns det också tårta på buffébordet så jag fick tårtfrukost på min dag!

018 021 022 026

Resten av dagen var lugn och skön och bestod av mer mat, tax-free shopping, häng i våra stora hyttfönster och på soldäck.  Vi var båda nöjda över ett skönt och lugnt dygn till havs med lite lugn och ro och massor mat! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar