2015-01-04

2015

Det där med nyårslöften är ingenting för mig som lätt blir väldigt besviken och arg om jag inte klarat av att göra nått jag lovat, och som dessutom inte tycker om stora förväntningar. Men en liten lista på roliga saker jag vill göra i år tänkte jag ändå kunde vara kul!


Resa till minst två länder
År 2014 reste jag inte en enda gång utanför Finlands gränser, det har nog inte hänt på minst fem år och det skall inte få hända igen. Älskar ju att resa!

Paris 2010

Promenera mera
Att promenera har alltid varit en stor del av mitt liv, älskar att rensa huvudet med en lång promenad. När jag flyttade från Åbo minskade mina promenader drastiskt och jag saknar mina dagliga tanke stunder. Jag hoppas att det i år igen skall bli en del av mina rutiner att ta en promenad då och då.

Läsa fler böcker
Förra året blev det nog knappt en handfull böcker lästa, i år skall det bli många många fler.

Experimentera i köket
År 2014 blev det lite väl mycket nudlar med höna och spaghetti med köttfärssås, tänker att 2015 kan få innehålla lite mera variation. Gillar egentligen rätt mycket att stå i köket, och åtminstone under våren kommer tiden finnas att experimentera och planera mer än vanligt så jag hoppas på många nya smakupplevelser i år.Dejta min pojkvän mer
Känner att lite mera dejter och pirr i magen kan behövas när vardagen kryper på. Hoppas på fler långa promenader, picknickar och mer hångel.

Bli en ja-sägare
Jag har senaste år sagt rätt mycket nej till grejer av bekvämlighetsskäl, så det har blivit lite för mycket nej, nej, nej. I år skall det bli mera ja, ja, ja!

Sortera i garderoben och skrubben, organisera datorn
Kanske inte låter speciellt roligt, men det där med att organisera grejer är lite som en drog för mig och jag njuter verkligen av städade organiserade skåp och hyllor. Dessutom har jag just fått en ny dator och jag ser så framemot att få ordna upp i alla mappar och att få gå igenom allt skräp på min gamla dator.
Jag skall göra mitt bästa för att hålla ordning genom hela året, och inte låta vår skrubb bli en soptipp som den är för tillfället.Ta upp fotograferandet igen
Mitt intresse till att fota har varit lite si så där senaste åren faktiskt, men nu känner jag att det är dags att väcka lustarna till liv igen! Om pengarna bara finns så skall jag skaffa ett nytt objektiv också, mitt nuvarande börjar ha lite väl många år på nacken och ett nytt skulle troligtvis göra mycket för att väcka intresset igen.

Jobba på min klädstil
Jag är rätt klar med hur jag vill klä mig, men är också rätt impulsiv när jag köper kläder. I år skall jag försöka planera bättre och skapa den perfekta garderoben.

Pyssla mycket
Pysslar gör jag redan, men mycket mer skall det bli år 2015!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar