2016-09-27

Helgen, och livet.

111 112

Den här helgen var jag hemma i Vasa (har flyttat till Jakobstad, men det kommer vi till snart) och försökte ta lite paus från skolan (kommer till det också) och umgås med Nicke. Sependerade fredag och lördag med mycket kvalitetstid, sömn och amerikanska pannkakor till frukost! På söndag tog vi ett spontat beslut och åkte till Tuuri. Nicke har aldrig besökt Tuuri förut så jag kände att det var dags. Kan ju också säga att jag inte lär få med honom dit igen. Sist och slutligen handlade det mer om äventyret än om Tuuri besöket i sig, och jag hade den bästa, mest avslappnade dagen på länge! 

Och livet då? Det har ju hänt en del saker i mitt liv den senaste månaden. Jag har börjat studera till barnträdgårdslärare, och jag har flyttat till Jakobstad. Det är fortfarande så nytt att jag inte riktigt kan förhålla mig till hur det känns. En dag känns det roligt och spännande, nästa dag vill jag ångra mig, flytta hem till Nicke och aldrig mer studera. Största smällen har väl nog varit det där med att mitt i allt befinna sig i ett distansförhållande efter tre år av ett 24/7 förhållande. Som tur va tar det bara 1 timme och 35 minuter i buss att komma hem. 


114

Och skolan då, vet inte riktigt ännu vad jag tänker om att gå i skola igen. Jag älskar att sitta på föreläsningarna, att få lära mig nya saker och att få lyssna på duktiga föreläsare som kan sin sak. Självstudier tycker jag inte så hemskt mycket om, ännu iallafall. Jag har så himla dålig självdisciplin och behöver verkligen jobba på det, för självstudieuppgifter har vi redan kunnat samla på hög. Kul. 
Jag tror att det blir bra, jag måste bara börja tro på att jag kan, och ta mig själv i kragen när det kommer till skolarbeten. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar