2018-03-31

Januari börjar året, februari kommer näst..

Jag tänkte ju liksom att jag skulle bli lite duktigare på det här bloggande,  men tydligen blev jag inte det riktigt ännu. Jag hade ju också tänkt att jag skulle sammanfatta mitt år ordentligt och hela mars har jag försökt få ihop de här februari bilderna men det har tydligen tagit hela månaden för imorgon är det april och en fjärdedel av 2018 har då redan försvunnit.

Om januari var en evighetslång månad så var februari en förvånansvärt snabb månad. Februari innehöll mycket skola, det vill säga en hel del tid i Jeppis men också en hel del häng med familjen. 

feb1001

Började februari på bästa sättet då jag fick hänga med min systerson, han är en så himla fin och smart ettåring. Och också väldigt mysig. Vi tittade lite på tv, badade, gick på promenad och lekte mycket. 

feb008

Nicke fyllde år och vi firade med allt möjligt gott småplock, tårta och soffhäng.

feb005

Isen började kännas säker, jag är rätt nojig med att gå på isen så det tar ett tag fören jag vågar mig ut, så vi gick på en kall ispromenad.

febt11

Gick och tittade på Jumanji på bio, vi gick mest för att ha nåt att göra en kväll men Jumanji visade sig vara en väldigt underhållande och vi fick skratta sig genom nästan hela filmen. Vi hann också bänka oss framför tv:n och titta på lite OS. 

feb018 febt12

Hängde alltså i Jeppis en del och jag fick tillbaka lite livsglädje när solen tittade fram mellan husen och det kändes okej att gå ut på promenad igen. Jag satte också på mig halaren för första gången detta läsår och gick på en sitz, och på välbehövd dagen efter mat med Martina och Isabelle.

febt010

Sen fick jag sportlov, eller självstudievecka är väl det rätta ordet, och jag började det med att bowla tillsammans med Sandra.

feb021

Fortsatte med att åka till Tuuri med min mor och far. Kom hem med nästan noll saker men jag känner någon konstig slags nostalgi till att hänga på Tuuri med mina föräldrar så måste ändå säga att det var roligt.

feb042

Har saknat att baka men sportlovet gav mig energi och lust till att göra det igen så passade på att göra lite cookies.

feb033

Det är väl inget sportlov utan lite vinteraktiviteter, eller? På den allra kallaste dagen åkte jag med brorsbarnen och min mamma och skrinnade. Ganska roligt ändå.

feb040

Februari får avslutas med den här bilden på min pappa och hunden, de måste vara de bästa kompisarna som finns.

2 kommentarer: