2017-10-16

När jag fick finbesök i Nagu

037

En helg i augusti fick jag minsann finbesök till Nagu! Sandra, Marina och Tilda bilade ner för att hänga en helg i min sommarstad. Kändes så fint att få ha dem där och att jag fick visa dem Nagu. 

003

Flickorna dök upp sent på fredag och vi gick en liten promenad förbi hamnen och ner till stranden. Sen pratade och pratade vi tills vi insåg att vi ville hinna med mycket följande dag och kröp till sängs. 

028 030 034 039

Och nästa morgon var vi hurtiga och började dagen med att gå en liten vandringsled! Känns ju som att man måste visa lite höga höjder då man har pampeser på besök i Åbos skärgård, det är ju de där höjderna och klipporna som fängslade mig hela sommaren.

042 002 
Efter att ha promenerat måste man förstås få äta både salt och sött, vi åt pizza på Niska och kaka vid Köpmans (rekommenderar att göra just så om man ska äta i Nagu). 

045 047 004

Efter lite vilande så ställde vi till med en ordentlig kräftskiva! Sjöng snapssånger, åt för mycket och hade det mysigt. När natten närmade sig gick vi till Najaden (partybåten) och lyssnade på liveband, dansade och fick nya bekantskaper. När klockan var nästan morgon gick vi hem igen somnade gott. Och sen blev det morgon på riktigt och helgen hade gått och mina gäster var tvugna att ta sig tillbaka norrut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar