2016-07-05

Ryggskott

Jag har tänkt att ryggskott är något gamla tanter drabbas av, men i söndags fick jag minsann uppleva att den här 25-åringen också kan få ryggskott. Det sa klick och sen kunde jag liksom inte röra på mig. Förstod verkligen inte vad som hänt och hann väl tänka att nu är mina dagar som gående människa över innan Nicke lugnt konstaterade att det nog var ryggskott jag har drabbats av. 

Jag kan berätta att det verkligen är en riktigt vidrig upplevelse, första dagen kunde jag inte stå upp och det tog mig 20 minuter att ta mig 3 meter framåt. Så nej, inget jag rekommenderar. Idag har det äntligen börjar släppa och jag har till och med lyckats ta mig ur huset för en kort promenad. Nu väntar jag bara på att jag skall kunna sitta igen, för tillfället funkar det bara att ligga ner eller stå upp.

Första dygnet bodde jag på vardagsrumsgolvet och hann se sju filmer, kunde ju liksom bara ligga väldigt stilla. Sen har jag bott i sängen och mest roat mig med att se på  Big Bang Theory och dålig TV. Känner att jag har fått min TV dos för resten av sommaren. Bara det här lilla ryggskottet ger med sig har jag lite mer aktivt liv att ta igen och en kropp att fortsätta träna upp så jag kanske slipper fler ryggskott i mitt liv.

Untitled-3 Mitt liv de senaste dagarna...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar